A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Acasa

Despre noi

Munor Cris Medica dispune de o echipa medicala competenta si omogena, preocupata în permanenta sa ofere servicii medicale la standarde ridicate de calitate si sa-si asigure o permanenta pregatire si perfectionare profesionala.

Munor Cris Medica are o receptie care desfasoara serviciile de registratura medicala si relatiile cu publicul, prin directa coordonare a D-nei Poptean Gabriela.

Laboratorul de analize medicale acreditat RENAR este dotat cu aparatura medicala de specialitate de ultima generatie, performata, care asigura posibilitatea efectuarii unor investigatii medicale complexe. In laboratorul de analize medicale isi desfasoara activitatea Dr. Mateizel Lidia medic sef laborator, Dr. Grigore Nicolae medic primar laborator, biochimist Mihai Mirela.

Munor Cris Medica are cabinete de consultatii pentru medicina muncii (Dr Costas Cristina) pentru ginecologie (Dr Stroe Alexandra), pentru medicina de familie (Dr. Eleonora Florescu, Dr. Eliad Alexandru, Dr. Ion Mihaita Emilian, Dr. Stanciu Adrian). Munor Cris Medica este dotat cu ecograf si aparat de EKG.

Dr. Voicu Valerica ofera servicii de calitate si acuratete in interpretarea ecografiilor efectuate.